U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
Jaartraining - leven in mindfulness -
 
 Als je hebt ervaren dat de beoefening van mindfulness en meditatie je goed doet, dan is de uitdaging nu om er continuïteit in te houden. Want het is juist door continuïteit dat het vrucht gaat dragen en dat het echt een fundamenteel verschil gaat maken in je leven.  
 
De jaartraining is bedoeld om je beoefening levendig te houden, om te inspireren en om je kennis en ervaring van mindfulness te verdiepen. Je meditatie ervaring wordt naar een dieper en veel stabieler niveau gebracht. Je kunt bewust contact gaan maken met de ruimte, vrede en het geluk dat opkomt wanneer je bewust rust in jezelf (Sat-Chit-Ananda) en je gaat dat steeds meer integreren in je dagelijks leven.
 
We zullen in 8 bijeenkomsten verschillende thema's uitdiepen.  Dat doen we aan de hand van kennis en daarnaast het heel direct zelf ervaren.
1- Intentie
2- Mindfulness
3- Dankbaar hart
4- Stilte in de storm
5- Vrede
6- Lichtheid van loslaten
7- Je bent liefde
8- Verlichting
 
De jaartraining bestaat uit vier avonden en vier keer een hele dag. De nieuwe planning voor het seizoen 2020 - 2021 staat in de agenda.
Bij de training ontvang je een losbladige reader en mp3 bestanden met begeleide meditaties.
Je investering is 490 euro.
 
Van harte welkom in deze mooie training !
 

Schrijf je in via deze link