U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
ervaringen

 

Wanneer je gedachten je leven gaan beheersen lijkt er geen weg meer terug en wordt angst de motor. Analyseren kan ik als de beste, maar dat geeft alleen maar meer gedachten. Tijdens de gesprekken met Gijs ging het niet over wat en waarom, maar over hoe ga je ermee om. De oefeningen die Gijs als "huiswerk" meegeeft maakt dat je er iedere dag praktisch mee bezig kan zijn. Heel prettig! Voor mij een openbaring om niet te verzanden in gesprekken, maar steeds weer terug te gaan naar wat voel ik, hier en nu. Geen verzet meer, maar omarmen. Dank je wel!
- Magalie -


---------------------------

Ik heb het ervaren als confronterend wat al die gedachten met je kunnen doen. Ook heb ik het ervaren als verhelderend. Ik heb mezelf door de therapie beter leren kennen en het is tot op heden nog steeds onderdeel in mijn leven. Het zijn de o ja momentjes en de knipoog momenten naar mezelf. Wanneer ik mezelf geruststel of herpak ook al lijkt iets eng, onhaalbaar en weet ik wat nog meer. Ik heb geleerd (en dat doe ik nu nog steeds) los te laten en te accepteren, wat heel veel rust geeft en vooral vertrouwen, vertrouwen in mezelf.
Mijn leven is er in ieder geval een stuk lichter van geworden, lichter in meerdere opzichten.
-Anne-Marieke -


---------------------------------

Nadat bij mij de diagnose ocs gesteld was heb ik verschillende soorten therapie gehad. Helaas bleef de ocs mijn leven beheersen. Tijdens de therapie bij jou leerde ik eindelijk inzien:
* wat ocs werkelijk is (een vals alarm)
* hoe je het herkent
* en er vervolgens niks mee te doen
Eindelijk geen checks/ beredenaties meer maar een weten van binnenuit dat het allemaal ok is wat een BEVRIJDING!!!!!
Dank voor dit alles!!!!
- Catharina -

----------------------------