U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
skype sessies


Wat
Je kunt er soms behoefte aan hebben dat er even iemand met je meekijkt, luistert en feedback geeft. Zodat je een nieuw perspectief ziet.
En vaak is dat genoeg. Zonder dat je meteen een heel therapie- of coachings-traject in gaat. 

Ik help je graag om helderheid te vinden.
Je kunt duidelijkheid van me verwachten, en ook al is dat niet altijd makkelijk, het maakt ruimte. Fijn als je dan ook weer ziet dat we allemaal leren met vallen en opstaan. Ik weet het niet beter, maar ik ben wel thuis in diverse benaderingen die je kunnen helpen. Als je gemotiveerd bent... dan spreek ik je graag !

Voor wie
Skypesessies kunnen een heel goede voor je zijn als je op zich wel functioneert in je dagelijkse leven, maar in bepaalde aspecten wel wat support of klankbord kunt gebruiken. Als je worstelt met ernstige problematiek dan is het beter om een afspraak voor een orienterend gesprek te maken.

Een skype sessie kan ook een goede manier zijn om specifiek in te zoomen op je meditatie beoefening en vragen daar over.

Hoe
Jij bent bereid om te kijken naar wat er speelt, ik help je om snel tot de kern te komen. Door middel van gesprek en door middel van oefeningen.  Aan het eind van het gesprek

  • maken we een samenvatting van de belangrijkste aandachtspunten en handvaten die aan bod kwamen
  • stuur ik je oefeningen of tekst die je helpen om verder te kunnen met wat aan bod kwam en zo on track te blijven.                                       

 

Stuur me een mailtje om een skype afspraak te maken. Als je daarin een aantal data en tijden noemt die jou uitkomen, dan maken we snel een afspraak. 

kosten 
Na afloop stuur ik je een factuur. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je daarmee de kosten gewoonlijk deels of geheel vergoed bij je zorg- verzekeraar.

De kosten voor een skypesessie zijn 37 euro voor 30 minuten (de zorgverzekeraar vergoed gewoonlijk tot 40 euro per consult als je een aanvullende polis hebt).


Klik hier om me te mailen