U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Een weekend lang onderdompelen in stilte, rust en ruimte in een prachtig stiltegebied. Er is niets waar je je om hoeft te bekommeren, alles wordt voor je verzorgd zodat je aandacht helemaal kan rusten in de innerlijke ruimte en stilte die je kunt gaan herontdekken als je diepste zelf.

In alle retraites zoals we die organiseren ligt het accent op verdiepen en verstillen. Daar hoort bij dat we in een omgeving met mooie en rustgevende natuur verblijven en dat we van goede eerlijke en zoveel mogelijk biologische maaltijden genieten.

Als je al meditatie ervaring hebt of een mindfulnesstraining hebt gevolgd, dan is dit een fijne manier om je ervaring te verdiepen en nog geïnspireerder te raken.

In de begeleiding van de meditaties zijn eenvoud en moeiteloosheid het fundament. Geen complexe oefeningen en stappenplannen, maar een zachte en heel directe benadering. Dat opent de deur voor de ontdekking dat je ieder moment volkomen thuis bent. Nu. Gewaar-zijn is volkomen moeiteloos. Je bent gewaarzijn. Deze realisatie is werkelijk thuiskomen in wie je altijd al was en bent. 

klik op onderstaande retraites voor meer informatie:

retraite op landgoed Bleijendijk

retraite op Hof van Axen