U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
stiltedag

 
Stiltedag
Wat meer tijd om te mediteren helpt om jezelf beter te leren kennen. Het kan zijn dat je diepe rust en vrede ervaart en mogelijk zullen er ook momenten zijn van innerlijk worstelen. Welke obstakels kom je tegen en wat helpt wel en niet om deze hindernissen te nemen? Hoe is het om door ‘dalen' te gaan van willen opgeven en dan toch open blijven, volkomen aanwezig, en doorgaan met kijken naar wat er gaande is, van moment tot moment ? Wat ontdek je over je zelf, waar vind je stabiliteit en rust in jezelf ? En hoe is het met je aan het eind van de dag en wat brengt het voor de volgende dagen ?

Zie de meditatie maar als een laboratoriumomgeving waarin je heel precies kunt kijken waar je rust en vrede vind en hoe je stress creert. Om die inzichten vervolgens mee te nemen in je dagelijkse leven.
 
De Stiltedag is voor iedereen toegankelijk die een mindfulnesscursus heeft gevolgd.
Deelname is voor cursisten van de lopende mindfulnesstraining kosteloos. Voor alle anderen is de bijdrage 35 euro, contant te voldoen.


Lokatie: Tate op landgoed Sparrebos in Boxtel.
van 10.00 - 16.00 uur

aanmelden via gijs@trainthebrain.nl.

voor data, zie helemaal onderaan in de agenda: 
klik hier