U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Je hebt een aantal opties om naar Terra Nova in Saint Gauderic te reizen. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet:

Allereerst is het een mooie reis met de auto Als je 1200 km in een keer wilt rijden is dat net te doen, maar veel fijner is het om in twee dagen via Parijs en de A20 over Toulouse naar Saint Gauderic te rijden. Net over de helft vind je een leuke overnachtingsplek bij Vierzon: le Chalet de la Foret. Een fijne plek om uit te rusten met chaletjes en goed eten.  

Het adres voor de TomTom: France, Saint Gauderic, Domaine Denis en je wordt voor de deur afgeleverd.

Vliegen is het makkelijkst en goedkoopst via Charleroi. Je vliegt dan met Ryanair naar Carcassonne. Tegenover het vliegveld zijn goede gelegenheden om een auto te huren bij bijvoorbeeld Firefly of Europcars. Vanaf Carcasonne is het 45 minuten rijden. Vanaf Carcasonne kunnen we eventueel je transfer verzorgen.

Vliegen vanaf Amsterdam kan ook, met AirFrance, KLM of EasyJet. Je vliegt dan op Toulouse. Hier kun je of met de trein verder naar Bram, vlieg dan in de ochtend en reis verder in de middag. Je kunt bij verschillende aanbieders op het vliegveld een auto huren voor een week. Het is dan ruim een uur rijden. We verzorgen geen transfers vanuit Toulouse.

Op dit moment, februari 2018, boek je voor rond de 160 euro je retourvlucht Amsterdam - Toulouse of Charleroi - Carcasonne

Reizen per trein of bus is niet aan te raden, maar wel mogelijk.

Transfers zijn alleen mogelijk vanaf Carcassonne en Bram. Transferkosten per auto zijn 60,- euro. Dat betekent dat als je met meerderen in een auto zit, je minder betaald. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor samen een auto huren. Een maand voor aanvang van de week geven we de mogelijkheid je in te schrijven voor carpoolen, zowel voor de hele reis per auto of van Nederland naar Charleroi of voor samen een auto huren op het vliegveld.