U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Online Open Focus training

 

 

Je verliezen in een maalstroom van gedachtes, piekeren. Of meegesleurd worden door emoties. Iedereen kent dat wel. 

Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat je aandacht op die momenten altijd vernauwd is? En dat je aandacht open is, als je je vrij, open en verbonden voelt.

We zijn haast verslaafd aan een vernauwde vorm van aandacht, waardoor we een groot deel van de ruimte en schoonheid van dit moment niet ervaren en in een staat van chronische stress leven.                                                                                                                                                               

Openen voor meer ruimte, rust en helderheid

Door te leren om bewust te schakelen tussen verschillende vormen van aandacht en een meer open aandacht te cultiveren, ga je meer ontspannen en lichter leven.                             

Je kunt de Open Focustraining nu ook als online training volgen.

 

De online training bevat het volgende:

  • de basis: een uitgebreide online training omgeving met audio bestanden, vele instructie-video’s, animaties en teksten en oefeningen die je training ondersteunen. Dat blijft voor jou beschikbaar ! Hier kun je alles nog eens op je gemak terugkijken en je training verder verdiepen.
  • een pakket met alle audio bestanden met gesproken begeleiding bij de oefeningen die je bijvoorbeeld op je telefoon kunt downloaden.

 

  • de PLUS versie: alle bovenstaande materialen plus twee live online bijeenkomsten van een uur en een intensive van een dagdeel op landgoed Bleijendijk. Zo krijg je persoonlijke begeleiding en antwoorden op jouw specifieke vragen.

Je investering voor het basispakket is 97 euro en voor het PLUS pakket 187 euro.

Klik hier voor meer informatie en voor gratis Open Focus oefeningen