U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
workshops & presentaties

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met mindfulness en om te ervaren wat het voor jou of voor je team of bedrijf kan betekenen.

Een eerste kennismaking kan bestaan uit een presentatie. Je maakt er kennis met de achtergrond en het perspectief van mindfulness. Maar we laten het binnen een presentatie zeker niet alleen bij praten en theorie. Je gaat ook ervaren wat mindfulness is. Kennismaken door middel van een presentatie en is mogelijk voor groepen van 4 - 100 deelnemers.

Een intensievere manier van kennismaken met mindfulness is mogelijk door middel van een workshop. Een workshop kan bestaan uit een dagdeel of meerdere dagdelen, aaneengesloten of verspreid over meerdere weken. De inhoud van de workshop kunnen we op maat maken voor de behoefte of trainings-vraag die je hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn: leren om je niet in de drukte te verliezen, leren om vanuit meer rust met collega’s en klanten om te gaan, leren om meer ruimte te ervaren om de vraag achter de vraag te zien, meer volledig aanwezig zijn in gesprekken, luisteren en spreken vanuit openheid/niet weten, etc.
Workshops zijn mogelijk voor groepen van 4-30 deelnemers.

De workshop of presentatie kan op locatie worden gegeven of binnen één van onze twee trainingslocaties: stiltegebieden in Vught en in Langenboom (onder Nijmegen).

 

Neem contact op om je wensen voor de workshop of presentatie te bespreken met Gijs.

tel. 06-20953163 of gijs@trainthebrain.nl