U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inschrijven en kosten

Vooraf:
Twijfel je over wat op dit moment een goede keus is voor jou of zijn er dingen die je graag vooraf wilt bespreken ?
Aarzel dan niet en bel of mail gerust om te  overleggen zodat we dat goed kunnen bespreken voordat je je inschrijft.

 

Inschrijven ?  klik hier

Na ontvangst stuur ik je een bevestiging en verdere bijzonderheden.

 

Data van de trainingen: klik hier 

 

informatie/ inhoudelijke vragen: 

tel: 06-20953163  (best tussen 18.00 en 19.00 uur)

mail: gijs@trainthebrain.nl 

 

Burn-out

Ben je herstellende van een burn-out? Kijk dan ook naar dit programma dat naadloos aansluit op de mindfulnesstraining.

 

Vergoedingen en betaling:

Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstrainingen vanuit de aanvullende verzekering. De meeste verzekeraars eisen dat de trainer is erkend als categorie 1 trainer bij de VMBN. Ik voldoe daaraan.

Een lijst met vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars vind je hier. Je bent zelf verantwoordelijk voor het declareren van kosten bij je verzekeraar.

De werkgever of de uitkerende instantie is vaak bereid om de training te betalen. Vanwege de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en zij hebben er daarom meestal een budget voor.

Betalingen voor trainingen zijn altijd vooraf met een op data gespecificeerde factuur na afloop van de training.  Zo nodig spreken we gespreide betaling af. Betaling voor individuele therapie en coaching is altijd achteraf op factuur.

Individuele consulten worden vrijwel altijd deels of geheel vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Check je polis.

 

Annuleringen:

Natuurlijk wil ik je graag de beste kwaliteit en flexibiliteit bieden. Als onderdeel daarvan kun je je inschrijving tot 28 dagen voor aanvang van de training kosteloos annuleren. Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang betaal je 50% van het cursusgeld. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang betaal je 75% van het cursusgeld en bij annulering op of na de datum van aanvang dien je het volledige cursusgeld te betalen.

 

 


tarieven per 1-10-2018

 

mindfulness groepstraining

8 bijeenkomsten van 2,5 uur, inclusief de stiltedag, cursusboek en audiobestanden met gesproken instructies, inclusief kosteloze deelname aan opfrisbijeenkomsten (gewoonlijk wekelijks) na afloop v/d training:

particulieren:  375,- euro

(heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan spreken we zo nodig een korting af, zodat je in ieder geval kunt deelnemen aan de training. Bel even)

bedrijven: 475,- euro

Een lijst met vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars vind je hier

 

mindfulness individuele training

8 bijeenkomsten van anderhalf uur plus de stiltedag, cursusboek en audiobestanden met gesproken instructies, inclusief kosteloze deelname aan opfrisbijeenkomsten (gewoonlijk wekelijks) na afloop v/d training:

895 euro   

 


Mindfulness kleine groepen en in-company training

prijs op aanvraag