U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Inschrijven en kosten

Vooraf:
Twijfel je over wat op dit moment een goede keus is voor jou of zijn er dingen die je graag vooraf wilt bespreken ? 
Aarzel dan niet en bel of mail me om te  overleggen. Zeker als je psychische of lichamelijke gezondheid kwetsbaar is, is het goed om contact op te nemen om je deelname te bespreken.

 

Inschrijven ?  klik hier

Na ontvangst stuur ik je een bevestiging en verdere bijzonderheden.

Scroll naar beneden voor de tarieven.

 

Data van de trainingen: klik hier 

Tarieven: scroll naar beneden

 

informatie/ inhoudelijke vragen: 

tel: 06-20953163  (best tussen 18.00 en 19.00 uur)

mail: gijs@trainthebrain.nl 

 

Vergoedingen en betaling:

Veel zorgverzekeraars vergoeden de MBSR (de mindfulnesstraining) vanuit de aanvullende verzekering. De meeste verzekeraars eisen dat de trainer is erkend als categorie 1 trainer bij de VMBN. Ik voldoe daaraan.

Een lijst met vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars vind je hier. Je bent zelf verantwoordelijk voor het declareren van kosten bij je verzekeraar.

De werkgever of de uitkerende instantie is vaak bereid om de training te betalen. Vanwege de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en zij hebben er daarom meestal een budget voor.

Betalingen voor trainingen zijn altijd vooraf met een op data gespecificeerde factuur na afloop van de training.  Zo nodig spreken we gespreide betaling af. Betaling voor individuele therapie en coaching is altijd achteraf op factuur.

 

Annuleringen:

Natuurlijk wil ik je graag de beste kwaliteit en flexibiliteit bieden. Als onderdeel daarvan kun je je inschrijving tot 14 dagen voor aanvang van de training annuleren tegen betaling van alleen de administratiekosten van € 50.

Verder geldt de volgende regeling:

Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang betaal je 50% van het cursusgeld.

Bij annulering op of na de datum van de aanvang dien je het volledige cursusgeld te betalen.

Maar zodra de training door nieuwe inschrijvingen is volgeboekt vervallen de extra annuleringskosten en ben je me alleen de administratiekosten verschuldigd.

De volledige voorwaarden vind je hier: voorwaarden

 

 


tarieven per 1-10-2018

 

mindfulness groepstraining

8 bijeenkomsten van 2,5 uur, inclusief de stiltedag, cursusboek en audiobestanden met gesproken instructies, inclusief kosteloze deelname aan opfrisbijeenkomsten (gewoonlijk wekelijks) na afloop v/d training:

particulieren:  378,- euro

(heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan spreken we zo nodig een korting af, zodat je in ieder geval kunt deelnemen aan de training. Bel even)

bedrijven: 432,- euro

 

mindfulness online training

8 bijeenkomsten van 2 uur, inclusief de stiltedag, uitgebreide online leeromgeving en audiobestanden met gesproken instructies, inclusief kosteloze deelname aan opfrisbijeenkomsten (gewoonlijk wekelijks) na afloop v/d training:

particulieren:  287,- euro

Per 1 mei gaat de prijs naar 340,- euro

Een lijst met vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars vind je hier

 

mindfulness online individuele training

8 bijeenkomsten van anderhalf uur plus de stiltedag, cursusboek en audiobestanden met gesproken instructies, inclusief kosteloze deelname aan opfrisbijeenkomsten (gewoonlijk wekelijks) na afloop v/d training:

895 euro   

 


Mindfulness kleine groepen en in-company training

prijs op aanvraag