U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
stiltebijeenkomsten op maandag


Als je een mindfulnesstraining hebt gevolgd dan ben je welkom op de stiltebijeenkomsten. Die zijn bedoeld om je te helpen om geïnspireerd te blijven, misschien om je oefenen nieuw leven in te blazen, of omdat je het gewoon fijn vind om in een groep te oefenen.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, kom maar gewoon binnenlopen.

De bijeenkomst bestaat gewoonlijk uit 20 minuten zitmeditatie - 15 minuten yoga oefeningen of loopmeditatie - 30 minuten zitmeditatie en tenslotte hebben we nog wat tijd om eventuele vragen te bespreken en vaak volgt er een praatje over mindfulness.

Om er voor te zorgen dat de stiltebijeenkomst gemakkelijk verloopt wil ik je vragen om met het volgende rekening te houden:

- Deur open vanaf 17:15 en de deur is gesloten vanaf 17:30 uur.
- Als je onverhoopt later bent, blijf dan in stilte in de gang tot we met de yoga of loopmeditatie beginnen.
- In de meditatieruimte gelieve stilte te bewaren. Voel je vrij om wat eerder te arriveren om al in stilte te gaan zitten.
- In de keuken en gang kun je tot het begin bijpraten met elkaar en daar is thee.
- Na afloop van de bijeenkomst graag even afwassen en alle kussens en matjes e.d. weer terug zoals je het aantrof.

kosten:

Als je een training bij me hebt gevolgd is deelname de eerste twee maal kosteloos. Daarna vraag ik een vrijwillige bijdrage van 10 euro per keer. Er staat een box waar je de bijdrage in kunt deponeren.

Uitgangspunt is en blijft dat iedereen in staat moet zijn om aan de stiltebijeenkomsten deel te nemen. Dus als de kosten niet op te brengen zijn voor je dan kom toch gewoon.

Lokatie: het Jagershuis op landgoed Bleijendijk.

Gewoonlijk iedere week op maandag van 17:30 tot 18:45 uur.
Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Data: op maandag van 17.30 - 18.45 uur

30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4, 11 en 18 december
 

Zie verder onderaan in de agenda:  klik hier