U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
manier van werken

 

Neurofeedback

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de afspraak en informatie pakket en een vragenlijst die je alvast kunt invullen en meenemen voor de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een kennismakingsgesprek en informatie over de behandeling. Het tweede consult bestaat uit vervolgintake en neuro-psychologische en psychologische screening. We maken dan afspraken voor de vervolg serie trainingen.  Voor meer informatie, klik 

 

groep mindfulness training (MBSR)

De groepstraining mindfulness start regelmatig. Aanmelden kan per mail of telefonisch. Als er twijfels zijn of deze training een juiste keus voor je is, bespreken we dat telefonisch en zo nodig in een kennismakingsgesprek. De training bestaat uit 8 dagdelen en een stiltedag. Op die stiltedag richten we ons alleen maar op het doen van mindfulness-oefeningen, in stilte, om zo op een intensieve manier te ervaren wat mindfulness voor je kan betekenen.
Voor data van de training klik.


Coaching en therapie

Na je aanmelding hebben we telefonisch contact om een afspraak te maken. In dat gesprek bespreken we kort wat je zoekt en of je bij mij aan het juiste adres bent met je vraag. Na aanmelding kan ik in de regel binnen twee weken een eerste afspraak maken. In het eerste gesprek stellen we vervolgens samen vast wat de doelen zijn. Op basis daarvan doe ik een voorstel voor een zinvolle en effectieve aanpak. Meer info, klik

 

Bedrijven/ HRM

In overleg stel ik een programma op waarin ik zo scherp mogelijk focus op de doelen die u zich stelt. Dat kan behandeling van burn-out problematiek zijn bij een individuele werknemer. Dat kan ook een traject met een team of groep werknemers zijn.

Mindfulness trainingen voor teams of groepen kunnen geintegreerd met een programma voor stressmanagement, conflictbeheersing of verbetering van arbeidsklimaat worden gegeven.Meer toegesneden op uw vraag kan het een heel krachtig instrument zijn in het kader van teambuildings en cultuur-veranderings trajecten.

 

Voor ARBO diensten verzorg ik een training gericht op snelle reintegratie voor mensen met burn-out klachten.

Voor management- en leiderschaps- trajecten werk ik samen met Suzanne van de Langen. We werken met een bijzonder programma met elementen uit Theory U, mindfulness training en Open Focus training, die samen een  geintegreerd geheel vormen. Dit programma biedt verrassende nieuwe perspectieven die meteen concreet en werkbaar worden gemaakt.

 

informatie of aanmelden voor alle trainingen of therapie: 

tel: 06 20953163  of  mail: info@trainthebrain.nl