U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stilte, rust en ruimte vinden....    
Dat is waar ik je mee kan helpen nieuws

juni 2017

Tot september geef ik op diverse plekken in Europa meditatie workshops.

Zie www.silence-in-the-city.com

Het hart van wijsheid
 
Van veel mensen hoor ik dat er behoefte is aan meer verdieping van de meditatie. Daarom deze training.
De inhoud van deze avonden is geinspireert door mijn leraar Sri Mooji en leraren als Ramana Maharishi, Papaji en Nisargadatta, maar ook door leraren uit de westerse traditie zoals Teresa van Avila en Juan de la Cruz. Meer over deze leraren vind je op www.ditmoment.net
 
De nadruk ligt op oefenen, verstillen. We maken gebruik van yoga oefeningen, diverse westerse en oosterse meditaties en je leert wat self-enquiry is. Als verdere verdieping van de ervaring besteden we ook aandacht aan enkele van de meest essentiele spirituele teksten uit zowel de westerse als de oosterse tradities.
Eenvoud en moeiteloosheid zijn het fundament. Geen complexe oefeningen en stappenplannen, maar een heel directe benadering. Dat opent de deur voor de ontdekking dat je ieder moment volkomen thuis bent. Nu. Gewaar-zijn is volkomen moeiteloos. Je bent gewaarzijn. Deze realisatie is werkelijk thuiskomen in wie je altijd al was en bent.
Deze vier avonden zijn voor jou als je zoekt naar deze verdieping.

 

Op dinsdagavonden van 19.15 - 21.45 uur op 16, 23 en 30 januari en tenslotte 6 februari.

Kosten 160 euro.

Na je aanmelding neem ik contact met je op om samen te bespreken of deze training is wat je zoekt.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.